WTF of the Day – iTypeWriter

M-am uitat de doua ori la video asta ca sa-mi dau seama cum functioneaza jucaria. Da, are mici ventuze in capatul unor tije conectate la tastele fizice. Ventuzele apasa literele corespondente de pe ecran.

Si ce faci daca vrei cifre sau alte caractere care nu sunt pe tastatura principala?

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Mie mi se pare ca ii ajuta pe cei care sunt orbi si folosesc genul asta de masina de scris, mi se pare util pentru ei ca sa poata sa socializeze and so on……….:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*