WTF of the Day – Hip Hop crestin

Mare e gradina Domnului si… unii fac scratch-uri pe vinil

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

 1. Chiar că WTF of the Day? Se fac de râs! Pun pariu că au răsărit peste noapte ăștia :)

 2. Cunosc trupa, nu sunt de ieri… sunt mai bine de vreo 4 ani de zile pe piata… au concerte si in Biserici, dc spui adrian ca e WTF of the Day?

  Ai citit descrierea clipului?
  Asculta versurile… si uita instrumentalul..

  oricum mie nu`mi place, dar nu trebe sa desconsideram.

 3. Skinnerul: atitudinea lor cel putin agresiva nu se potriveste cu mesajul pe care il transmit.

  Exista si Rock crestin, de exemplu, dar nu ai sa vezi Death Metal Crestin. Asta e ideea. Una e sa ai un R’n”b si alta e un HipHop cu versuri din astea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*