Facebook merge pe poze

Ei cred ca lumea vrea sa puna pe Facebook mai multe poze, asa ca fac imaginile mai mari si unifica interfetele de mobil si desktop.

Imi place ca e mai simplu, nu-mi place pentru ca nu prea postez poze, ci linkuri.

Noul Newsfeed urmeaza sa apara pe Wall-ul tuturor. Pina atunci e in teste si te poti inscrie pe lista.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Mie mi se pare ca e o miscare buna din partea lor. Adreseaza o gramada de feedback negativ, dupa cum spun si in video.
    In plus, toata interfata e mult mai clean. Se vede ca investesc in user experience in ultimul timp…

  2. Nu prea mă omor după facebook :) îl folosesc când și când dar ideea în sine este foarte bună. Eu folosesc mai mult twitter-ul și da asta îmi amintește puțin de funcția discover de pe twitter. Și ei au pozele puțin mărite după care vine tweet-ul, au și o funcție de slide up and down ca să poți vedea poza mai bine fară să îți stea tweet-ul în cale.

  3. Un pic mai Google + . Probabil nu e tocmai cea mai rea idee, dacă va fi implementarea mai bună cit ultimele lor schimbări de UI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*