Vodafone Romania revinde aplicatii la supra-pret

Vodafone Romania anunta ca vinde aplicatii pentru Symbian si Android. Foarte frumos din partea lor ca isi ajuta clientii, am zis si am trecut la stirea urmatoare.

Dan Paul a avut curiozitatea sa scotoceasca dincolo de comunicatul de presa si a aflat ca povestea Vodafone este, de fapt, o mare bisnita. Compania de telefonie romaneasca ia jocurile de la companii precum Gameloft si le vinde la supra-pret.

“Sa va dau 2 exemple:

1. Asphalt 6 HD Adrenaline se gaseste la Vodafone pentru 6,2 euro in timp ce la Gameloft il puteti gasi la 1,86 euro!!!

2. Avatar il gastiti la Vodafone cu 3,1 euro, in timp ce la Gameloft pe site este 1,99 euro.” spune Dan Paul.

Practici de genul asta sunt incurajate si de felul in care Google a gandit Android. Un sistem precum AppStore nu va lasa niciodata operatorii GSM sa isi faca de cap taxand clientii pentru ceva ce exista deja, doar pentru ca oamenii nu stiu sa caute putin pe net.

3 Comments

  1. Am observat ca in timp ce Nokia anunta desfiintarea brandului Ovi, el e popularizat din ce in ce mai agresiv pe canalele radio din Romania. Cum de?

  2. ce vi se pare normal la voda?preturile sunt oricum peste limita suportabilului,la aplicatii si bineinteles la telefoane!Parca sunt pline de cocaina!

  3. Toti operatorii de telefonie mobila din Romania taxau acum 2-3 ani intre 40% si 60% din valoarea incasata/vanzare de aplicatie. Se pare ca nu s-a schimbat nimic. :(

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*