Windows Phone Mango, in cuvintele Microsoft Romania

Ce poti sa spui despre un sistem de operare asteptat de toti … cei trei useri ai lui, care nu vine pina in toamna?

Comunicatul publicat de Microsoft Romania are o gramada de informatii zapacitoare:

[…] In plus fata de includerea Internet Explorer, update-ul Mango va conecta puterea internetului la capabilitatile unice ale telefonului, precum identificarea locatiei, camera video si accesul la aplicatii, pentru a prezenta o noua modalitate de navigare pe internet, care este acum mai usor de folosit si mai relevanta. […]

[…] de asemenea, avem la dispozitie o noua detectare faciala software care face usor tagging-ul de fotografii sau postarea lor pe internet.

[…] Pe langa faptul ca poti primi notificari si actualizari din aplicatii direct pe ecranul de Start, Mango va adauga aplicatiile la rezultatele cautarii si in Windows Phone Hubs. Ca rezultat, o aplicatie utila va putea fi gasita acolo unde este nevoie. […]

Pe mine m-a luat ameteala deja…

ps: imaginea de mai sus (via) ne arata vremea pe Windows Phone Mango. Interfata lor e asa de simpla incit te pierzi printre cifre si poze cu nori sau butoane de Facebook.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Vezi? Si va luati de mine cand am gresit o virgula? Ia sa cititi toate comunicatele pe care le primesc eu :-)))

  2. am vrut sa-mi cumpar si eu Samsung Omnia 7, eu am fost fan Windows(pt ca am avut telefoane de genul inca de acum 6 ani, dar sincer la Windows 7 m-am cam incurcat, n-am rabdare cu el :) mai bine Iphone/Android

  3. Şi eu deţin un HTC Mozart cu Mango şi mi se pare OK.
    Într-adevăr, citatul lor sună cam Sci-Fi, dar în realitate este mai simplă treaba. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*