Display-urile viitorului apropiat

Abia astept :)

Merci Daniel Ciornei pentru pont

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

15 Comments

 1. Don’t get so excited. Pana apar astea noi vom fi… morti! So, play with your iPhone while You still can and imagine you will live forever! :))

 2. Dan, cand o sa fim pe patu de moarte doctorul o sa ne zica “There’s an app for that”.

 3. e putin tras de par dar e foarte interesanta. vorba ta boio in 10 ani o sa fie accesibila . ne gandeam acum 10 ani ca vor fi telefoane fara butoane ?sau mini-laptopuri fara butoane ?masini electrice?etc. acum macar putem sa ne gandim, le vedem chiar !

 4. acum 10 ani ne exprimam in aceasta forma: “e trasa de par”, dar Adi are dreptate, acum tot ce pare mai SF il numim concept deoarece mai nimic nu e imposibil de realizat in zilele noastre, totul tine de cost si alte aspecte.

 5. care padure (((((((((((((((((((:
  nu vedeti ce se intampla in tara noastra, in suceava, covasna, harghita, etc???
  ( vezi protv-“romania te iubesc”)

 6. Salut sa va spun o intamplare sa vedeti ka aceste concepte sunt facute dar este prea devreme sa apara pe piata EX: un vecin mai invarsta imi povesteste ca 2000 a fost la tokyo la o prezentare de aparatura si la un moment dat un angajat la chemat sai arate un televizor , din fata cum se uita parea un TV normal dar la un moment dat cel carel prezenta ia scos niste laterale si la inpachetat ka pe o hartie si la bagat in o cutie de 25 cm ; intamplarea face ca dupa un am vecinul revine la tokyo cu cineva sai arate televizorul dar intreband pe un angajat de acolo unde este televizorul acesta ia raspuns ca era prea devreme sa apara pe piata . Va salut

 7. Toate tehnologiile din video exista si sunt sigur ca deja sunt implementate in organizatii gen armata, servicii secrete etc. Deasemenea fac pariu ca o casa a unui multimiliardar nu arata mult diferit de ceea ce e in video. Cat despre noi consumatorii de rand mai avem de asteptat …insa nu asa de mult cum credeti :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*