Growl apare in AppStore

Nu cred ca exista user de Mac care nu are Growl instalat. Chiar daca majoritatea nu a auzit de aplicatia asta. Pina mai ieri, Growl venea ca add-on cu o gramada de aplicatii.

Diferenta dintre Growl pe care il stim cu totii si cel aparut astazi in AppStore este substantiala. Dar primul lucru pe care il vei afla este ca Growl nu mai este gratuit (costa 1,99 dolari). Ideea de functionare a aplicatiei este similara cu ce stii deja: Growl te anunta cu mici HUD-uri cind primesti mailuri, tweet-uri sau cind o aplicatie vrea sa-ti spuna ceva. Ai control asupra felului in care arata notificarile, dar si asupra listei de aplicatii.

Mai nou poti sa trimiti Growl Notifications prin retea si ele apar pe ecranul destinatarului. In plus, poti sa forwardezi notificarile catre un alt Mac sau catre iPhone si iPad cu ajutorul Prowl.

O alta noutate importanta este faptul care Growl iti pastreaza o lista cu notificarile asa cum gasesti in iOS 5. In felul asta poti sa fii sigur ca nu pierzi nicio informatie importanta, chiar daca nu esti in fata computerului tau.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*