WTF of the Day – Bicicleta Fliz

Chiar e nevoie sa reinventam bicicleta? OK, chiar e nevoie sa o reinventam in felul asta?

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Genial. Diferenta dintre o bicicleta si chestia asta e ca intre a avea si a nu avea demnitate. Ca nu mai poti avea pretentii la demnitate cind stai atirnat ca puiu-n punga de o chestie, ai o roata care parca iti iese din dos si o parte din harnasament de stringe de cuc :))

  2. Mie imi place! Si efortul fizic poate fi mai intens. Nu consider acest produs ca fiind reinventarea bicicletei(nu reinventeaza nimeni gaura la macaroana:)) ),ci doar o alternativa la bicicleta clasica.

  3. Fără lanț si fără pedale nici nu e bicicleta așa cum nici mașina fără motor nu e mașina ! La un deal trebuie sa ii dau ca nebunu ! Aiurea ..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*