WTF of the Day – Aspiratorul cu iPod Dock

Daca Masina de spalat cu dock pentru iPod ti s-a parut deplasata, ce zici de aspiratorul de praf care gazduieste unul?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. hai ca e chiar tare … ma rog, va costa o gramada de bani … dar ganditi-va la avantaje:))…. nu mai aud zgomotul ala infernal de 2 ori pe saptamana… in schimb ascult “on-the-go” playlist:)…
    hmm… oare chiar nu se aude deloc ?

  2. Cea cu masina de spalat e mai “inutila”. Asta e mai “digerabila”. Oricum, in concluzie pot spune ca amandoua sunt INUTILE! :)

  3. daca ai un sistem bun 5.1 nu o sa mai auzi nici un zgomot al aspiratorului, in concluzie bani aruncati pe geam …

1 Trackback / Pingback

  1. Aspiratorul cu Ipod Dock « Un Blog de Business

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*