din ciclul “masina de spalat cu CD”

masina de spalat lg cu docking stations-a inventat masina de spalat cu docking station pentru iPod

LG o va scoate pe piata si ideea e cit se poate de reala. pai ce sa faca gospodina pina se spala si se usuca hainele? mai asculta o manea la iPod! (sau un Tiesto, asa cum imi sufla Eugen)

problema e ca pentru un docking station este prea voluminoasa si consuma prea multa energie electrica, iar pentru o masina de spalat i-ar trebui si un display, ca sa vedem si filmele de pe iPod ;)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*