Google Glass

Google a terminat lucrul la interfata Glass – device-ul lor asemanator ochelarilor care inregistreaza video, face poze si iti da informatiile de care ai nevoie. Imaginile de mai jos sunt interesante si sunt convins ca as gasi utilitate unei astfel de jucarii.

In momentul de fata Google Glass poate fi gasit/folosit doar in calitate de Glass Explorer – o echipa de oameni care primesc acest device pentru a-l testa. Conditiile nu sunt greu de indeplinit, dar se adreseaza doar americanilor. In plus, un Glass Explorer edition costa 1500 dolari + tax.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*