boio.ro: mai scurt, mai rapid, mai personal

de vo 2 zile boio.ro trece prin niste schimbari mai mult sau mai putin vizibile. Chiar daca la prima vedere nu s-a schimbat mare lucru, te asigur ca blogul tau preferat se va incarca mai repede si va functiona mai bine.

Incepem cu url-ul. De aseara boio.ro a fost inlocuit oficial de boio.ro. Blogul s-a mutat cu arme si bagaje, iar vechile url-uri sunt redirectionate 301 catre boio.ro.

Daca mai ai inca in bookmarks boio.ro poti sa-l inlocuiesti de pe acum cu boio.ro. Nimic nu e schimbat, toate sunt la locul lor.

Comentariile sunt de astazi paginate. Asta inseamna ca un post precum cel de Suport Tehnic pentru iPhone se incarca instantaneu. Poti sa lasi un comentariu imediat si sa vezi ultimele raspunsuri.

Vrei sa vezi toate comentariile unui post? Nimic mai simplu: Apesi butonul “Toate comentariile” si le ai pe o singura pagina.

Si daca tot a venit vorba de comentarii, de vreau sa ne cunoastem. Am introdus Gravatar: poza aceea mica a fiecaruia, asezata in dreapta comentariului. Vrei si tu sa iti apara poza? Mergi la gravatar.com. Optiunea e in teste, asa ca va ramane in picioare doar daca merge bine.

Apropo, the dirty work a fost facuta de Butterfly Media Romania.

Si asta e numai inceputul…

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*