Word lens, gratis pentru ca a fost cumparata de Google

Una dintre super aplicatiile cu care m-am jucat inca de la lansarea ei este Word Lens. Jucaria nu face altceva decit sa-ti citeasca/traduca in timp real scrisul de pe o imagine. Aplicatia era gratuita doar ca demo, iar pachetele lingvistice costau in plus.

Ei bine, de azi Google a cumparat-o si a facut-o gratuita. De tot. Adica poti sa downloadezi pachetele suplimentare si sa te bucuri de functionalitate completa.

Nu stiu cum functioneaza aplicatia asta, dar iti spun ca este geniala si este deosebit de utila atunci cind calatoresti intr-o tara a carei limba nu o cunosti.

Sunt convins ca Google a cumparat-o pentru tehnologia din spate si nu pentru nume si ca vor include probabil in toate aplicatiile si produsele lor aceasta tehnologie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*