Jailbreak pentru iOS 7.1.1

Developerul i0n1c a reusit sa faca un jailbreak pentru iOS 7.1.1. Deocamdata stim ca functioneaza pe iPhone 4 si iPhone 5c.

Update: Avem Jailbreak si pentru iPhone 5s cu iOS 7.1.1

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. “Avem” adica are el, ca in aplicatia de pe boio inca nu apare published.
    A zis ceva si de o data de lansare?

    Merci,
    TopyC

  2. @TopyC: nu este inca oficial. O sa apara si in aplicatia de pe boio.ro atunci cind iese pe piata si avem un link de download. Deocamdata este demo si e in teste.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*