Steth IO – Stetsoscopul digital pentru iPhone

Un pusti din Seattle a inventat un stetoscop digital sub forma de husa de iPhone. Sunetul este preluat de microfonul telefonului si este transformat intr-un fel de EKG.

Inventatorul nu a stabilit inca un pret pentru acest device, dar poti sa faci un pre-order de pe site-ul lui.

Stim deja ca Apple se pregateste sa lanseze o aplicatie care monitorizeaza sanatatea, un fel de HealthBook odata cu iOS 8, asa ca o astfel de jucarie este utila pentru cei care sunt predispusi la probleme cu inima.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*