windows vista sp2

e in beta deocamdata. noile functii ma lasa la fel de rece. pina acum nu am gasit nici un motiv sa fac update de la xp la vista. ba chiar mai mult, mac-ul meu va avea pe el xp cu ajutorul vmware.

vista sp2 aduce:

  • Windows Vista SP2 adds Windows Search 4.0 for faster and improved relevancy in searches.
  • Windows Vista SP2 contains the Bluetooth 2.1 Feature Pack supporting the most recent specification for Bluetooth Technology.
  • Ability to record data on to Blu-Ray media natively in Windows Vista.
  • Adds Windows Connect Now (WCN) to simplify Wi-Fi Configuration.
  • Windows Vista SP2 enables the exFAT file system to support UTC timestamps, which allows correct file synchronization across time zones. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. @mxg: am citit mult si am vazut multe tutoriale si functii. la prima vedere, noua versiune de vmware pare mai bine pusa la punct. le-am descarcat oricum pe amindoua si le voi instala. care merge mai bine, ala o sa-mi ramana pe computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*