ziua armatei

toata copilaria mea ziua armatei a insemnat o zi libera. nu imi dadeau mie voie sa plec de la scoala dar parintii lucrau in cadrul armatei si ma simteam mai bine sa ii stiu acasa.

astazi, ziua armatei nu mai inseamna nimic. poate si pentru ca nu prea mai avem armata. am vazut citeva parade de militari (evident, toti profesionisti) in care numarat pe degete soldatii.

mai interesant mi s-a parut sa vad femei in uniforma (nu ca nu as fi obisnuit cu imaginea asta) care se chinuiau sa faca nush ce acrobatii militare cu arma si pe care le ratau penibil simpatic. sau sa urmaresc un reportaj despre dotarea proasta a militarilor romani care lupta razboaiele altora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Cand vine vorba de specialisti… Romania sta exemplar la capitolul acesta. Toti sunt invatati sa dea vina pe arme/vehicole/aparate de zbor sau stiu eu pe mai ce, in functie de “specializare”

    Imi amintesc cum anul trecut de ziua Marinei, din 3 parasutisti profesionisti, doi au ratat aterizarea, dand vina pe vantul extrem de puternic ce … adia in ziua respectiva.

    Cat despre dotarea militarilor, imi amintesc din nou, cu drag, cum in timpul unei vizite in Irak, Presedintele a vazut ca mult prea performantele vehicole “ARO” refuzau sa porneasca, ceea ce a fost cel putin ironic, tinand cont ca acele masini puteau face diferenta dintre viata si moartea soldatilor romani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*