iPhone firmware 2.2 aduce street view

meniul va fi decent, dar ideea este bine-venita doar pentru tari care au google msps bine puse la punct. romania este inca in urma cu 2 ani la actualizarea hartilor, iar anumite zone nici nu apar.

FW 2.2 mai aduce si alte imbunatatiri legate de google maps, cum ar fi public transportation sau walking. neinteresant pentru romania…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*