Metanota – client Simplenote pentru OS X facut de un roman

Sunt un user avansat de Simplenote si caut mereu aplicatii care sa-mi faca munca mai usoara. Astazi am dat de Metanota – o aplicatie care aduce Simplenote pe OS X. Partea interesanta este ca jucaria este facuta de un developer roman – Bogdan Farca.

Metanota imprumuta putin de la nvALT, dar dupa aceea merge pe un design aparte, foarte stilat. Aplicatia este gratis si are in stanga jos o reclama care poate fi scoasa cu un in-app purchase de 4 dolari.

Avantajul Metanota este faptul ca poti sa organizezi mai bine notele pe foldere in functie de tag-urile din Simplenote. Aplicatia poate chiar sa modificele numele unui tag (lucru imposibil de realizat cu alte aplicatii).

Sunt convins ca jucaria lui Bogdan Farca este la inceput si sper ca versiunea Pro (anuntata la el pe site) va include si multe alte optiuni. Eu vreau sa vad citeva chestii modificate sau adaugate:

– o metoda de a sorta notele in functie de data la care au fost modificate

– o casuta de cautare universala atit in note cit si in textul din fiecare nota in parte. Momentan poti sa cauti in titluri si separat in nota selectata.

– fereastra de text trebuie sa fie la fel de bouncy ca si cea cu lista

– optiunea de scoatere a coloanei de data la fiecare nota in parte.

Pina cind dorintele mele vor fi indeplinite pot sa zic ca sunt impresionat de faptul ca un developer roman a creat (poate) primul client bun SimpleNote pentru OSX si iti recomand sa descarci aplicatia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*