Metanota – client Simplenote pentru OS X facut de un roman

Sunt un user avansat de Simplenote si caut mereu aplicatii care sa-mi faca munca mai usoara. Astazi am dat de Metanota – o aplicatie care aduce Simplenote pe OS X. Partea interesanta este ca jucaria este facuta de un developer roman – Bogdan Farca.

Metanota imprumuta putin de la nvALT, dar dupa aceea merge pe un design aparte, foarte stilat. Aplicatia este gratis si are in stanga jos o reclama care poate fi scoasa cu un in-app purchase de 4 dolari.

Avantajul Metanota este faptul ca poti sa organizezi mai bine notele pe foldere in functie de tag-urile din Simplenote. Aplicatia poate chiar sa modificele numele unui tag (lucru imposibil de realizat cu alte aplicatii).

Sunt convins ca jucaria lui Bogdan Farca este la inceput si sper ca versiunea Pro (anuntata la el pe site) va include si multe alte optiuni. Eu vreau sa vad citeva chestii modificate sau adaugate:

– o metoda de a sorta notele in functie de data la care au fost modificate

– o casuta de cautare universala atit in note cit si in textul din fiecare nota in parte. Momentan poti sa cauti in titluri si separat in nota selectata.

– fereastra de text trebuie sa fie la fel de bouncy ca si cea cu lista

– optiunea de scoatere a coloanei de data la fiecare nota in parte.

Pina cind dorintele mele vor fi indeplinite pot sa zic ca sunt impresionat de faptul ca un developer roman a creat (poate) primul client bun SimpleNote pentru OSX si iti recomand sa descarci aplicatia.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*