Windows 8 salveaza lumea. NOT!

UIte cum a ajuns Windows 8 sa fie baiatul bun al zilei. Tocmai pentru ca nu merge.

“North Korea’s official news agency announced today that the military’s planned missile test had been put on hold because of “problems with Windows 8.”

Intelligence analysts said that the announcement gave rare insight into the inner workings of North Korea’s missile program, which until last year had been running on Windows 95.

The announcement from the Korean Central News Agency (KCNA) did not indicate a new scheduled time for a missile test, saying only that it was “working with Windows 8 support to resolve the issue.”

Poate ca nu au gasit nici ei butonul de START.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Citisem astazi un articol pe RedmondPie cum ca pentru Windows 8, daca vrei Skype atat in Modern UI cat si in Desktop e nevoie sa instalezi 2 aplicatii. Una din store-ul lor pentru Modern UI si una descarcata de pe siteul Skype pentru versiunea Desktop. Doua distributii indepenente de Skype pentru acelasi OS. Iar aceasta rusine creste si mai mult cand iei in considerare ca Skype apartine celor de la Microsoft.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*