Windows 8. Care?

Credeai ca Microsoft lanseaza Windows 8 cu super-interfata Metro si uita de obiceiurile vechi?

Nici gand. Noul Windows 8 vine in 9 “arome” diferite:

Windows 8 Starter

Windows 8 Home Basic

Windows 8 Home Premium

Windows 8 Professional

Windows 8 Professional Plus

Windows 8 Enterprise

Windows 8 Enterprise Eval

Windows 8 Ultimate

Windows 8 ARM edition

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. Care windows ? OSX 10.8 de la vara

  Inafara de jocuri, nu imi mai lipseste nimic de la windows.

 2. Pe bune :))? in cazul asta nu ma mai mira ecuatia Apple = Google + Microsoft. Un alt lucru rusinos din partea Microsoft este pretul. Windows 7 ultimate ( care se presupune ca e versiunea optima pentru un utilizator, si ofera si o serie mai mare de functii ) trece de 1500 de RON. Si mai ziceau unii ca Mac-urile au “taxa Apple”.

 3. @Calin. Varianta ultimate -retail sunt sigur ca am vazut-o sub 1200 RON.Dar nu cred ca un utilizator obisnuit,acasa, are nevoie mai mult de Home Edition.Preturile Apple sunt prohibitive in Romania chiar si pentru companii mici la momentul asta.

 4. Eu sunt dezamăgit de direcția în care au apucat-o, dincolo de multitudinea de ediții. Încearcă un hibrid tabletă/desktop și aduc o grămadă de probleme de usability.

  @Călin: ciudat, eu am win7pro și merge excelent. Din dintre cei cu care lucrez au win7 home premium și merge excelent. Unul e designer, celălalt e programator. Spune-mi și mie trei features care lipsesc și fac din win7 home premium un OS câh.
  a
  Sau punem ultimate pentru că oricum e moca, dar sună mai bine? :)

  Ca să trollăm un pic: cu 5000 lei cumperi super PC. Cu tot cu licență de windows. Mi se pare mie sau cu 5000 cumperi cel mai slab mac?

 5. @ calin nu stiu unde ai vazut tu ca e peste 15 milioane un windows.. imi pare rau ptr tine daca tu chiar ai dat atatia bani pe el, dar ai exagerat doar cu vreo 6 milioane. si pretul asta l-am vazut pe primul magazin online pe care am intrat si care stiu ca nu este deloc printre cele mai ieftine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*