windows 7 screenshots – wow

arata chiar bine. si windows chiar are curajul sa scape de … ferestre cu ocazia asta.

vezi mai multe imagini aici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. sincer, sper sa nu iasa cu asa ceva pe piata. e groaznic, grosolan, si cred ca ar fi mia bine sa ii angajeze pe designeri de la apple :) (fie vb. intre noi ;) )

  2. e mai mult decat clar unde se indreapta microsoft..oare si-au dat seama ca Mac OS este mult mai intuitiv si util>>>?? :)) ..eu unul m-am cam lasat de Windows de care chiar eram plictisit si enervat..Mac OS este mult peste…sper sa se globalizeze si mac os asa cum s-a glob alizat windows-ul.

  3. Vezi ca toate site-urile si forum-urile de specialitate spun ca imaginile acelea sunt fake. ( hotfix, neowin, winbeta, cred ca si arstechnica)

1 Trackback / Pingback

  1. Cum va arata Windows SEVEN | Marius Sescu

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*