Noul logo Microsoft

Microsoft si-a schimbat imaginea.

Au si un video cu patratele care zboara. Sunt curios daca melodia aia va fi si pe ecranul de Boot de la Windows, pentru ca nu suna rau deloc.

Apropo, cine mai stie vechiu logo? Pun pariu ca multi nu-si aduc aminte de el, sau il confunda cu ferestrele valurite de la Windows. Daca te intreaba cineva cum era vechiul logo, iata-l:

via

Update: Si avem si o reclama cu Windows 95. Suna cunoscut?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. nici nu sti ce sa comentezi la noul logo… arata mai aiurea ca inainte :)) mai ales scrisul de la gri nu se asorteaza cu patratele :))

1 Trackback / Pingback

  1. O noua identitate vizuala pentru Microsoft | Windows 7 Bucharest

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*