Apple = Google si Microsoft la un loc

Da, Apple a depasit 500 miliarde dolari in capital. Orlando face o comparatie pentru a intelege mai bine dimensiunea companiei din Cupertino, California.

Apple valoreaza astazi mai mult decat:

1. Google + Microsoft la un loc

2. Toyota + Volkswagen + Daimler + Honda + Ford + Nissan + GM + Renault + Peugeot la un loc

3. Comcast + Disney + News Corp (Murdoch) + Viacom (MTV) + Time Warner + Time Warner Cable + CBS + Liberty Global + Dish Network + Cablevision la un loc

4. De 16 ori mai mult decat Dell si de aproape 6 ori mai mult decat HP

7 Comments

 1. Respect si din partea mea. In tarile cu un sistem bursier bine pus la punct, principalul obiectiv al manegerului este cresterea averii actionarilor. Orice actiune a acestuia are ca scop cresterea valorii companiei.

  Problema este ca, atat contabil , cat si la bunul simt, valoarea actiunilor Apple este supraevaluata , la acest moment. Va fi , de ajuns, o mica sincopa, si valoarea se va injumatati.

  Iubesc produsele Apple, dar este , dince in ce mai evident , ca distanta dintre ele si principalii competitori se micsoreaza.

  PS: De ce valoarea lui Samsung nu este cat de cat apropiata de cea a lui Apple.

 2. @Sorin Craciunescu: Apple are aproape 100 miliarde Cash. Citeam pe undeva ca daca nu ar produce si nu ar vinde absolut nimic (niciun cantec prin iTunes sau niciun iPod) pentru 4 ani, tot ar reusi sa supravietuiasca cu banii pe care ii are.

 3. Este uimitor cum o companie poate ajunge la un asemenea nivel si lasa in urma probleme de genul:
  http://bit.ly/wN6fYI
  Pentru mine un monitor cu o rezolutie de 1920x1080x32 este aproape inutilizabil pe sistem de operare OSX

 4. Din pacate nu functioneaza. Si m-am lecuit de aplicatii third-party ( http://totalfinder.binaryage.com/ parea o solutie ok pt. cut & paste, o saptamana chiar l-am apreciat – mi-a facut apoi sistemul varza si a urmat un reinstall). Daca mi-ar cere cineva sfatul i-as recomanda doar un MacBook Pro. Treaba asta cu rezolutia e un hold-back important pt. achizitia unui desktop OSX / monitor rezolutie hd. Apreciez in general compania Apple pentru inovatie, dar ma mira faptul ca le-a scapat un astfel de lucru…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*