Apple = Google si Microsoft la un loc

Da, Apple a depasit 500 miliarde dolari in capital. Orlando face o comparatie pentru a intelege mai bine dimensiunea companiei din Cupertino, California.

Apple valoreaza astazi mai mult decat:

1. Google + Microsoft la un loc

2. Toyota + Volkswagen + Daimler + Honda + Ford + Nissan + GM + Renault + Peugeot la un loc

3. Comcast + Disney + News Corp (Murdoch) + Viacom (MTV) + Time Warner + Time Warner Cable + CBS + Liberty Global + Dish Network + Cablevision la un loc

4. De 16 ori mai mult decat Dell si de aproape 6 ori mai mult decat HP

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

 1. Respect si din partea mea. In tarile cu un sistem bursier bine pus la punct, principalul obiectiv al manegerului este cresterea averii actionarilor. Orice actiune a acestuia are ca scop cresterea valorii companiei.

  Problema este ca, atat contabil , cat si la bunul simt, valoarea actiunilor Apple este supraevaluata , la acest moment. Va fi , de ajuns, o mica sincopa, si valoarea se va injumatati.

  Iubesc produsele Apple, dar este , dince in ce mai evident , ca distanta dintre ele si principalii competitori se micsoreaza.

  PS: De ce valoarea lui Samsung nu este cat de cat apropiata de cea a lui Apple.

 2. @Sorin Craciunescu: Apple are aproape 100 miliarde Cash. Citeam pe undeva ca daca nu ar produce si nu ar vinde absolut nimic (niciun cantec prin iTunes sau niciun iPod) pentru 4 ani, tot ar reusi sa supravietuiasca cu banii pe care ii are.

 3. Da, chiar văzusem aseară pe un scroll la CNN “Apple worth more then Poland”. :)

 4. Este uimitor cum o companie poate ajunge la un asemenea nivel si lasa in urma probleme de genul:
  http://bit.ly/wN6fYI
  Pentru mine un monitor cu o rezolutie de 1920x1080x32 este aproape inutilizabil pe sistem de operare OSX

 5. Din pacate nu functioneaza. Si m-am lecuit de aplicatii third-party ( http://totalfinder.binaryage.com/ parea o solutie ok pt. cut & paste, o saptamana chiar l-am apreciat – mi-a facut apoi sistemul varza si a urmat un reinstall). Daca mi-ar cere cineva sfatul i-as recomanda doar un MacBook Pro. Treaba asta cu rezolutia e un hold-back important pt. achizitia unui desktop OSX / monitor rezolutie hd. Apreciez in general compania Apple pentru inovatie, dar ma mira faptul ca le-a scapat un astfel de lucru…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*