incepe circul

no comment

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

 1. salut,
  Sunt super impresionat de acest telefon si as vrea sa imi cumpar, dar nu pot sa dau 2000RON pe un tel mai ales ca vreau sa imi iau casa, ma insor…s.a.m.d.
  Pe aceasta cale fac un apel utilizatorilor de iPhone 1.0 Daca vor sa isi ia iPhone 2.0 ma ofer sa il cumpar pe cel vechi.
  Multumesc
  PS: sunt din Bucuresti.

 2. @bogdan: cu siguranta vor fi persoane care vor dori sa vinda pimul iphone. probabil ca si eu vor face asta.

  un singur lucru sa nu uiti. daca cineva iti cere 2000 ron pt el inseamna ca ai de a face cu un HOTZ!

 3. salut adrian, 2000ron ma refer la iPhonul 2.0 nou din magazin
  pentru iphone 1.0 nust cat sunt dispus sa dau. Merci pentru sfat si incurajare. iti urmaresc blogul zilnic si sunt interesante stirile noi postate. poate reusesc sa ma bucur de un iPhone cat de curand, asa ca tine-mi pumnii :D.
  Bafta!

 4. @bogdan: un iPhone nou, din magazin este 426 dolari pt cel de 8 GB si 50$ pt cel de 16 Gb.

  nu exista inca o estimare de pret pt iPhone 2.0.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*