iPhone OS 3.0 download

Daca vrei sa downloadezi de unul singur firmware-ul 3.0 pentru iPhone poti sa folosesti linkurile de mai jos:

3.0 pentru iPhone Clasic (2G) este AICI

3.0 pentru iPhone 3G este AICI

3.0 pentru iPhone 3G S este AICI

Ele iti vor fi de folos atunci cind vrei sa jailbreakuiesti telefonul si ai nevoie de un firmware pe care sa-l modifici sau atunci cind nu poti sa downloadezi firmware-ul 3.0 din iTunes.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

 1. Adi // June 17th, 2009 @ 7:01 pm // #

  Adrian, ce stii despre tethering pt orange romania, eu cand dau la tethering imi spune sa contactez Orange Romania, am inteles ca daca vrei tethering trebuie sa platesti 4 EUR / luna ceea ce e cam japca. Este o modalitate de a face ceva setari si atunci poti folosi tethering-ul, insa nu mai merge mms-ul. stii ceva de chestia asta?

 2. Eu am trecut touch-ul de la 2.2.1 la 3.0 cu Alt+Update şi mi s-au păstrat datele. Cu Restore o iei de la zero.

 3. adrian, poti te rog sa ne dai si link-urile cu iphone os 3.0 pentru ipod touch? stii cumva cand se va putea face jailbreak la ipod touch cu 3.0?

 4. 10x amice..chiar aveam nevoie de os 3.0 pt un 3g,am facut greseala sa nu-l salvez cand am facut update la cutiutza magica,si cand m-am apucat de redsn0w ia updateul de unde nu-i..ce sa mai lungim vorba…mersi mult

 5. de unde iau si eu OS 3 pentru iphone 2g ca aici pe site nu mai este.nu se deschide nici cu safari nici cu mozila si nici cu internet explorer

 6. Am facut update-ul cu 3.0.1 si vreau sa il deblochez! imi trebuie decat ultrasn0w? i-as da restore din itunes , dar daca mi l-ar recunoaste…ceea ce nu face.ms mult astept un raspuns.

3 Trackbacks / Pingbacks

 1. Pwnage Tool 3.0 este aici | boio.ro
 2. Tutorial: cum sa faci update la firmware 3.0 si sa deblochezi iPhone Clasic | boio.ro
 3. redsn0w inlocuieste QuickPwn | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*