biserica si punk rock

zilwlw trecute m-am tot intrebat ce legatura are biserica cu muzica rock. si nu orice rock: punk, funk, trash si orice alteceva iti trece prin minte cind auzi un ritm bun.

azi am asistat la un concert in seara asta care m-a lasat putin cu gura cascata. baietzii si fetele (au fost vo 5 trupe) cantau un fel de rock crestin. genurile: toate cele de mai sus si multe altele la fel de bune.

daca nu bagai in seama versurile care mai ziceau si de lumina, dumnezeu, isus sau altele de genu indivizii cantau o muzica… a dracului de buna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Adrian, pe langa inteligenta sa dovedim si un pic de intelepciune; macar putina teama si bun simt ptr ceva ce nu putem sau nu vrem sa intelegem; sa-i lasam in pace cu muzica lor si cu abaterile lor grave, problema lor, dar noi ortodocsii, nu putem folosi litere mici ptr nume covarsitor de mari…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*