david cook – new american idol

american idol este how-ul suprem de televiziune 2.0 (daca exista asa ceva). este ace tip de spectacol dus la perfectiune de americani care atrage nu numai publicitate de milioane ci si sute de milioane de telespectatori. un fel de eurovizion mai bine facut.

nu pot sa zic ca l-am urmarit. dar ultimele doua episoade (finala) au fost destul de tensionate.

si partea mai mijto ca e ca a castigat cel care nu era agreat de juriu si anume david cook. asta e un baiat de care nimeni nu a auzit pina acum dar de care are sanse sa devina celebru. si a reusit sa cucereasca 12 milioane de spectatori care au votat pt el u niste melodii obscure, dar o voce buna.

daca vrei un exemplu de star care a ajuns peste noapte de talie interntionala gindeste-te la kelly clarkson. ea a fost lansata tot de american idol.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

 1. Am urmarit show-ul de la inceput si cred ca a castigat cine trebuia desi si celalalt David e cool. :P

 2. si eu am urmarit AI de la inceput
  Si am fost practic fascinata de David Cook
  mai rar vezi oameni atat de talentati
  cu siguranta o sa ii cumpar albumul in toamna
  :D

 3. L-am descoperit pe youtube din pura intamplare si nu mi-a venit sa cred cat de bine a pus pe note Billy Jean…e super talentat omu’ plus ca in afara de voce mai si compune. E smecher David Cook asta! In afara de asta mai e si carismatic deci inca un plus sa castige admiratia sexului opus. Go David!
  Ii cumpar albumul cu siguranta!

1 Trackback / Pingback

 1. concurenta la tv | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*