windows 7 in iunie

pe 3 iunie 2009, mai exact. pai era si cazu, la cit a dat-o in gard microsoft cu vista. din pacate, baietzii nu au de gind sa redeseneze totul ci isi pastreaza vechile obiceiuri..

Inside sources confirm that internal builds of the redesigned platform have already been made available to partners for hardware and software certification. Windows 7 is not a whole new OS but an evolution of Vista, and will reuse the old kernel and device driver model.

That means it would use the kernel in its newer state, when Microsoft updated it with Vista’s first service pack. It also means existing device drivers for Vista will work on Windows 7.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Ma si gandeam ca se va baza pe kernelul de Vista. Una la mana pentru ca e foarte greu sa rescrii un kernel modern in cativa ani si in al doilea rand pentru ca ar fi reaparut problema driverelor (cum s-a intamplat cu Vista) si incompatibilitatea cu softurile noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*