MacBook si atit

Apple ne pregateste o surpiza? oare chiar vrea sa renunte la MacBook Pro? sau cel putin la partea cu “Pro”?

anyway, vestile sunt bune si asa. baietzii vor sa scoata un singur MacBook.el va arata la fel, dar va avea diferite marimi de ecran si de dotari, evident, la preturi diferite.

tastatura luminata, carcasa de aluminiu si poate un al doilea display multi-touch vor fi standard pentru noile laptop-uri. ok. stiu ca sunt doar zvonuri dar abia astept sa treaca cele 29 zile…

alte surse spun ca primele MacBook-uri din noua serie au intrat in productie si chiar au fost trimise catre USA.

The report cites “field checks” as the source of the information and describes the new MacBooks with a “very thin aluminum casing, an LED-backlit display and an aggressive entry-level price point.”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Sa vedem la ce pret va veni … si cat de dotat … marimi … design … si oare primim si ecran suplementar? sau touch screen? Daca touch screen atunci se poate sa fie si ecran ce se roteste … sa vedem … cum spui Adrian … inca 29 de zile … de fapt … 28 :P

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*