wall-e: dezamagitor

nu ca eram eu obosit dar pelicula pixar/disney m-a cam dezamagit. sau poate aveam pretentii mai mari dupa un “ratatouille” sau “amenintarile” ca filmul ar fi un omagiu adus apple…

mda, apare un fel de iPod la un moment dat si cam atit…

urmatorul pe lista e hancock. sper sa nu fie la fel de slabutz…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. Am avut parte de filme care nu mi-au placut in ultima saptamana. pot totusi sa iti recomand Hancock si (mai ales) Get Smart, care m-a surprins prin calitatea umorului (nu in toate scenele totusi).

  2. Dezamagirea va fii la fel de mare si pentru Hancock, care fata de I am a legend il trage in jos pe Will Smith.Dar vorbim dupa ce il vezi

  3. Hancock … un film misto, dar pentru mine a fost foarte greu de vizionat deoarece era unu ce comenta non-stop (in majoritatea timpului in engleza!!! de parca numai el cunoste …) si care tot timpul zicea ce credea el ca urmeaza…ce se va intampla…ce zice W. Smith… iar de multe ori el vorbea deodata cu Hancock, deci pentru mine FOARTE STRESANT! hancock ii ok, nu o sa dezvalui nimic :) dar WANTED mi s-a parut mult mai science-fiction decat Hancock … desi ar fi trebuit sa fie invers. In concluzie Hancock mi s-a parut un film bunicel, un film de vara :D

  4. handcock …hmmm…film de vazut duminica seara….te mai destinzi putin inainte de o noua saptamana….comedie usoara …noroc ca joaca will smith ca altfel inchideam calculatorul dupa primele 15 min.daca vrei sa vezi un film interesant mergi la Y.P.F (Young People Fuking) un film canadian foarte actual….(sa-mi zici in care din situatiile alea te-ai aflat :)

  5. wall-e mi sa parut un film de animatie modern, dar clasic. la hancock nu am rezistat decat primele 5 minute :)

  6. Wall-e e mai tare decat Ratatouille oricum l-ai pune!!!
    (after all, it’s all about what we like and what we dislike xD)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*