in exclusivitate pentru Mobilissimo.ro

daca nu ai citit inca, iti recomand o lectura usoara si foarte informativa … asa de duminica.

Povestea iPhone a fost scrisa ca o corespondenta speciala pentru Mobilissimo.

vei vedea ce parere am eu despre noul iPhone 3G, cum am inceput sa scriu despre iPhone si cum am relatat in exclusivitate pentru Romania lansarea iPhone Classic si iPhone 3G.

Daca imi zicea cineva in urma cu un an si o luna ca voi deveni pasionat de un produs Apple si ca in timp voi ajunge sa ajut si pe altii sa-l indrageasca si sa-i desluseasca tainele, as fi zis ca e nebun.
Dupa un an de la lansarea
primul iPhone stiu ca aceasta situatie mi se potriveste ca o manusa. Faptul ca am scris si scriu atit de mult despre jucaria in cauza nu are nici o legatura cu momentul in care mi-am luat iPhone sau cu momentul in care voi trece la iPhone 3G. Timpul a aratat ca asa-numitii “early adopters” si-au cam luat teapa… Adica preturile au scazut in timp si au aparut si metode mai simple de deblocare pentru cei interesati.  […]

citeste mai departe pe mobilissimo.ro

le multumesc baietilor de la mobilissimo – si in special lui Erwin – pt seriozitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Va salut.
    Daca vreau sa cumpar telefonul din america nu il pot cumpara free ?
    doar cu abonament ?
    Tnx!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*