vrei windows gratuit?

suna a reclama ieftina, dar microsoft asta s-a apucat de facut. baietzii ofera windows vista, microsoft office suite, encarta si alte bunatati d-ale lor gratuit.

exista insa o cerinta: microsoft vrea sa-ti monitorizeze fiecare miscare. timp de citeva luni ei vor avea acces intr-un fel la calculatorul tau sa vada pe unde umbli pe net, ce faci cu programele, ce ai mai instalat, cum merge jucaria etc. in plus, trebuie sa participi la niste sondaje d-ale lor.

daca nu te deranjeaza asta poti sa intri pe pagina ofertei si sa te lasi urmarit de bunavoie. dar oricum romanii au windows fara licenta asa ca o solutie de genu asta nu prea isi are rostu la noi…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Nu mai bine îl iau de pe un torrent ceva şi ştiu că nimeni nu se uită la ceea ce fac? Mai bine îl virusez eu singur şi ii las pe alţii fără să ştiu să îmi acceseze calculatorul decât să ii las pe ei, îmi incalcă intimitatea.

  2. Mai bine cumpăr suita office, că vista nu voi cumpăra niciodată. xp l-am primit, sunt în legalitate. Nu m-aş lăsa urmărit de microsoft nici să-mi dea un uber-PC gratuit.

  3. Dai incolo, eu nu suport sa ma monitorizeze cineva ce fac eu in calculatoru meu.E al meu, e problema mea nu a lor.Prefer sa il cumpar decat sa mi-l dea gratis si sa ma supravegheze

  4. Preferi sa il cumperi ? Fii serios, iti dau banii de licenta, ce faci cu ei, iti iei ceva pentru tine sau cumperi licenta ? Amandoi ne gandim la acelasi raspuns.

  5. salut baieti….am si io o intrebare k tot veni vorba de licente….acum cateva zile mi-am cumparat o licenta la xp….si nu stiu cum pot sa o activez…va rog ajutatima si pe mine….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*