jucarii noi de la toshiba

si daca tot ziceam ca la laptopuri nu le iese treaba, toshiba vrea sa ne arate ca la restul componentelor sunt printre cei mai tari. baietzii au inventat o baterie (super charge lithium ion battery) care se incarca in 5 minute si te tine citeva ore. in plus nu are efect de memorie si nu te lasa dupa citiva ani.

in acelasi timp, oamenii de la toshiba au pus la bataie lapotpuri incarcate cu windows vista. ei sunt a doua mare companie producatoare de computere (dupa Dell) care nu iti baga pe git windows vista.

eu unu prefer sa dau juma de pret pe XP in loc de vista. merge si mai bine, nu cere resurse multe si ai drivere si codecuri pt orice.

10 Comments

  1. Numai ştiu ce firmă a făcut ceva asemănător la materii, numele acelei firme imi scapă. Laptopurile au inceput să se ardă, a fost vorba de câteva mii. Râmân la ideea ca Toshiba face ceva doar de dragul de a face ceva, oferă multe, dar nu şi calitate.

  2. Bateria asta bănuiesc că e de calitate. Şi dacă e pe bune, o să facă senzaţie. Laptopuri cu vista = 2 in 1. 2 prostii într-o cutie.

  3. Foarte interesant.Dar ce fel de baterie?
    Daca ar fi una pentru laptop, sa vezi ce sare lumea sa isi ia laptop si respectiv baterie din aceea.Ar creste considerabil vanzarile la Toshiba

  4. ACUMULATÓR ~oáre =Aparat care înmagazinează energie electrică sub diferite forme.

    BATERÍE =ansamblu de acumulatoare electrice, legate în serie.

    Asa scria in DEX ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*