jucarii noi de la toshiba

si daca tot ziceam ca la laptopuri nu le iese treaba, toshiba vrea sa ne arate ca la restul componentelor sunt printre cei mai tari. baietzii au inventat o baterie (super charge lithium ion battery) care se incarca in 5 minute si te tine citeva ore. in plus nu are efect de memorie si nu te lasa dupa citiva ani.

in acelasi timp, oamenii de la toshiba au pus la bataie lapotpuri incarcate cu windows vista. ei sunt a doua mare companie producatoare de computere (dupa Dell) care nu iti baga pe git windows vista.

eu unu prefer sa dau juma de pret pe XP in loc de vista. merge si mai bine, nu cere resurse multe si ai drivere si codecuri pt orice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

  1. Numai ştiu ce firmă a făcut ceva asemănător la materii, numele acelei firme imi scapă. Laptopurile au inceput să se ardă, a fost vorba de câteva mii. Râmân la ideea ca Toshiba face ceva doar de dragul de a face ceva, oferă multe, dar nu şi calitate.

  2. Bateria asta bănuiesc că e de calitate. Şi dacă e pe bune, o să facă senzaţie. Laptopuri cu vista = 2 in 1. 2 prostii într-o cutie.

  3. Foarte interesant.Dar ce fel de baterie?
    Daca ar fi una pentru laptop, sa vezi ce sare lumea sa isi ia laptop si respectiv baterie din aceea.Ar creste considerabil vanzarile la Toshiba

  4. ACUMULATÓR ~oáre =Aparat care înmagazinează energie electrică sub diferite forme.

    BATERÍE =ansamblu de acumulatoare electrice, legate în serie.

    Asa scria in DEX ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*