Vodafone a cazut

a nins juma de ora si vodafone a cazut in constanta. prieteni din zone diferite ale orasului au semnal la telefon dar nu pot suna. parca ar fi romtelecomu de acu 5 ani. retea de 3 lei…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Asa se intampla cu Orange in alte orase, Vodafone merge perfect iar pe orange nu pot sa sun, desi e semnal full.A crescut numarul utilizatorilor iar echipamentul este acelas de cativa ani…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*