flashmob la raionu de fructe

pe cit de funny pe atit de ciudat si fara rost suna. dupa o reclama la tomis mall, acum bloggerii tinerii fara ocupatie din constanta o pun de un flashmob la raionu de fructe din carrefour.

mda, nici eu nu stiu unde e ala si de ce tocmai acolo…. convinsi ca joaca de la tomis a esuat, de dat asta avem reguli:

1. Sambata 16.02 ora 14:00 in zona raionului de fructe.

2. Va comportati cat se poate de normal, luati carucioare, cosuri…va plimbati pe acolo, va uitati la produse.
3. Cand ati auzit fluierul, ati intepenit. Nimeni nu se misca. Ramaneti intr-o pozitie cat mai naturala.
4. Dupa ce auziti al doilea fluier, va continuati treaba.
5. Daca vreti sa mai intrati prin baie, sa faceti ca tembeli pe acolo…va invitam sa NU participati.
6. Cine nu e de acord cu ce am zis mai sus…la fel…NU VENITI!.

O facem bine de data asta ? Sa aratam lumii ca si noi putem face ceva de calitate ?

poate ma repet, dar flashmobu tre sa aiba un scop. sa protesteze impotriva a ceva sau sa sustina o idee. daca stau copiii nemiscati la raionu de fructe ce rezolva? incurca circulatia gospodinelor cu carucioarele pline de banane si portocale?

mda, newyorkezii au facut un frozen mob.  da ala a fost filmat si era intr-o gara mare unde au putut fi vazuti toti cei care participau si reactia trecatorilor a fost una excelenta. daca il faceam si noi in gara constanta era o idee. dar asa…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. În perioada asta a anului gara este destul de goală, centrul Constanţei s-a mutat la ieşire din Constanţa, adică în Carrefour.

  2. Ai prefecta dreptate. Prea multe gospodine cu ceapa si conopida care presupun ca se vor simti amenintate intr-un fel. Gospodinele vreau sa zic :D

    Gara la noi nu merge ca e cam varza. Adevarul e ca iarna nu avem multimi deschise prin oras. Eventual pe strada tot in centru pe Stefan cel Mare intre M.Viteazu si Rascoala din 1907 pt ca e cea mai vehiculata zona pietonala. Problema e ca trebuie putin antrenament sa stai manechin in mijlocul trecatorilor.
    Ar merge vara prin Mamaia :D

1 Trackback / Pingback

  1. ziua fara pantaloni | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*