iPhone firmware 1.1.4: copy paste

fosti hackeri si baietzi care lucrau la "depozitele" de programe pentru iPhone-ul jailbreaked au inceput sa treaca de partea cealalta a baricadei.

nimik rau in asta. ei ofera apple (daca apple nu stia deja) informatii bune despre cum ar trebui sa arate si sa se comporte un lansator de aplicatii. cel neoficial este installer, dar odata cu aparitia SDK-ului si a viitorului firmware, nu prea vom avea parte de jailbreak.

unu dintre baietzii astia care a trecut de partea apple nu a uitat de unde a plecat. si mai mult – a oferit, cu sau fara vointa lui, informatii mijto noua – celor ramasi aici.

exista deocamdata cel putin un firmware 1.1.4. el a trecut de versiunea alpha 2. si el va aduce ceva dorit de mult de utilizatorii iPhone: functia de copy/paste. sa-i credem?

update:  a fost o minciunica. individu a recunoscut totul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. buna treaba cu copy/paste. Dar pe cand si suport flash in Safari ?
    btw: daca va aduce si un nou bootloader – e nasol – pt. unlock

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*