cum sa iti securizezi reteaua wifi

cea mai tare metoda pe care am vazut-o vreodata. poza de mai jos e o captura facuta de pe ecranul iPhone undeva prin Bucuresti. mergeam spre aeroport cind am prins reteaua asta.

omu nu a stiut sa-si seteze parola sau sa lege routeru de mac addressu computerului asa ca a ales un nume numai bun de speriat babele de la etaju doi care se dau cu laptopu pe wifi-ul vecinilor…

(apasa pe poza… stii tu)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Ce de frustrari exprimate doar de doua cuvinte…
    Si cand te gandesti ca traim printre oameni ca acesta.
    Bottomline – lol
    ;-)

    Spor maxim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*