HDD, 1TB – 79 dolari

o informatie precum cea din titlu pare acum comuna. da, HDD-ul respectiv e la reducere acum. Pretul normal poate ca nu depaseste 90-100 dolari. Cel putin in USA.

Imi aduc aminte de primul computer pe care l-am folosit in redactia TVR din Constanta. Avea un HDD de 6GB. Am inghesuit XP-ul pe el si toate cele necesare si inca mai aveam vo 2GB liberi. Acum nu imi ajunge un HDD de 250GB pe laptop si mai am 3 Hard-disk-uri externe pentru back-up.

Povestea cu PC-ul de la TVR se intimpla prin 2004 parca. Daca imi zicea cineva atunci ca voi avea, in buzunar, un flash-drive de 8GB i-as fi ris in fata.

Acum astept cu nerabdare un HDD de 750GB sau de 1TB pentru laptop si ma mir ca nu il scot astia mai repede. Nici un SSD de 500GB nu ar fi rau. Dar sa nu coste 2000$ cit ar fi acum. Pe de alta parte, cind vine vorba de stocare “pentru acasa”, un HDD de 2TB e de ajuns. Dar pina cind?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*