vestea cea mare

ceva imi spune ca ziua de 16 iulie va ramane in calendar ca si ziua cind iPhone 3G si firmware-ul 2.0 au fost jailbreak’d.

atentie: asta inseamna bypass de activation in vederea instalarii de aplicatii cu ajutorul Installer/Cydia. NU deblocat. dar chiar si asa… e un pas in plus.

si de obicei am gura a(i)urita… sa speram deci…

iar apple urmeaza sa lanseze firmware 2.0.1. sper sa nu le dea peste cap joaca hackerilor…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. 2.0.1 nu o sa le dea de cap hackerilor. Au anuntat ca doar o modificare hardware i-ar mai putea opri…au gasit o portita de acces.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*