iPokerChips – nelipsit de la masa de poker

Imi place ideea asta: ai carti de joc, prietenii sunt la tine acasa, ai masa plina de floricele si bauturi dar nu ai Poker Chips? Cum sa joci Poker adevarat in situatia asta? Solutia e simpla: ai nevoie de un iPad si o super aplicatie: iPokerChips.

Jucaria te lasa sa ai de la 2 la 10 playeri si te ajuta sa tii scorul si sa faci grafice interesante cu tot ceea ce se intimpla la masa. Partea buna este ca aplicatia cu tot cu iPad cantareste muuult mai putin decit orice cutie cu chip-uri si poti sa o iei cu tine peste tot. iPokerChips poate fi cumparata cu 3 dolari din AppStore sau castigata chiar acum!

boio.ro te ajuta sa tii scorul la Poker si pune la bataie 3 promo-coduri pentru iPokerChips. Castigi daca urmezi pasii clasici:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga iPokerChips http://is.gd/gJv4I pe boio.ro “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv) in care sa spui ce jocuri de carti sunt preferatele tale.

Castigatorii sunt: claud3lu, costi ileana si Alex. Ii astept cu un email pina pe 14 noiembrie sa intre in posesia codurilor. Aplicatiile nerevendicate vor fi oferite ulterior cititorilor boio.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*