wordpress 2.6 download

a fost lansat cu o luna mai devreme decit data anuntata si are citeva noutati demne de bagat in seama. le vezi pe video de mai jos.

daca te tenteaza un upgrade ia wordpress 2.6 de AICI

eu am facut deja upgrade pe blogul instalat local si in functie de cum se misca si de compatibilitatea plug-in-urilor il pun si pe boio.ro.

metoda cea mai simpla cind vine vorba de un upgrade de wordpress este folosirea plug-in-ului wordpress automatic upgrade.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. E interesant…Dar mai astept cateva zile sa vad daca nu sunt semnalate probleme de catre ceilalti bloggeri.

1 Trackback / Pingback

  1. Wordpress 2.6 | ZuZu Concept

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*