Greenpois0n aduce Jailbreak Untethered pentru iOS 4.2.1

Stiu ca unii dintre voi asteptati momentul asta de muuulta vreme. Da, aveti de astazi o solutie de Jailbreak Untethered pentru iOS 4.2.1.

Asa ca lasa orice si treci iPad-ul ala la ultima versiune de firmware. Nu uita nici de iPhone sau iPod Touch daca ai neaparat nevoie.

Atentie: un update la 4.2.1 din iTunes iti face si update de baseband la iPhone asa ca, daca depinzi de ultrasn0w pentru deblocare, nici sa nu te gandesti! In plus, Greepois0n nu iti activeaza telefonul, ci doar jailbreakuieste unul deja activat.

Greenpois0n este un tool dezoltat de Chronic Dev Team. El este necesar celor care vor sa se bucure de jailbreak dar au deja un telefon factory unlocked sau nu vor sa-si deblocheze iPhone-ul. De asemenea este bun pentru utilizatorii de iPad care vroiau sa treaca la iOS 4.2.1, dar erau deranjati de lipsa unui jailbreak care nu iti cere la orice restart sa fii legat la computer.

Chronic Dev Team a luat decizia unui release inainte de aparitia iOS 4.3 deoarece Apple a reusit sa pareze deja lovitura hackerilor inca din versiunile beta ale viitorului firmware. Nu e nevoie sa-ti mai spun ca daca vrei Jailbreak nu te poti baza pe actuala versiune Greenpois0n decit daca ai 4.2.1, NU si iOS 4.3.

Greenpois0n este AICI. Versiunea de Windows urmeaza sa apara si ea in curind. Nu e nevoie de tutoriale. Il descarci, conectezi device-ul la Mac, il pui in DFU Mode si apesi butonul “Jailbreak”.

MuscleNerd de la Dev Team a anuntat ca acest exploit va fi inclus in Pwnage Tool daca vor obtine acordul developerilor. Asta inseamna ca vei putea sa faci update de la 4.1 sau orice alt firmware anterior la 4.2.1 si sa-ti pastrezi baseband-ul pentru a avea un iPhone deblocabil cu ultrasn0w.

Update 1: Primul release are niste probleme la dezarhivare. Ele se vor rezolva in curind.

Update 2: Daca nu apare Cydia imediat dupa ce GreenPois0n si-a terminat treaba, da un restart la iDevice.

Update 3: Daca primesti eroarea 1013 in iTunes ai grija sa editezi Hosts file. Asta inseamna ca daca ai folosit in trecut Serverele Cydia pentru salvarea SHSH, acum trebuie sa stergi orice referinta la gs.apple.com.

Update 4: De pe 6 februarie avem si GreenPois0n pentru Windows.

Recomandarea boio.ro: Asteapta pina apare o versiune stabila de GreenPois0n si nu il folosi decit daca indeplinesti toate conditiile si ai neaparat nevoie de el.

L-ai folosit si a mers? Lasa doua vorbe in comentarii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

 1. Tocmai amf acut JB pe un iPhone 3GS care era anterior JB-uit tethered cu redsnow. Merge de minune greenposion.

 2. As dori sa fac doar jailbreak pe iPhone 4, iso 4.2.1 si baseband 03.10.01 telefonul este cumparat de la Vodafone Romania si probabil codat si pe Vodafone(deoarece pe cutie nu scrie ca la concurenta Orange ” terminal blocat in reteaua Orange Romania). Tin sa precizez ca NU ma intereseaza deblocare deoarece folosesc Vodafone ci doar Jailbreak.
  Intrebarile mele sunt:
  1- cum as putea afla daca este intradevar codat pe Vodafone Rom si nu este si neverlocket ? (ca idee)
  2- daca fac jailbreak si ulterior peste cea vreme, sa zicem k ma plictisesc si dau Restore din iTunes revine cu setarile din fabrica mai precis cu iso 4.2.1 si basedand 03.10.01 ??
  Multumesc!

 3. @corcodus:
  1. pune-i un alt sim in el, de la cosmote sau orange.
  2. da, dar doar daca ii salvezi SHSH pt 4.2.1 si daca folosesti un custom firmware facut cu pwnage tool, nu un firmware luat din iTunes (care iti face update la baseband).

 4. sal si tot respectul : referitor la intrebarea 2 a lu’ corocdus : doar daca ii salvezi SHSH pt 4.2.1, este valabil daca vrei sa revii la in prima etapa a jailbreak-uli sau direct la setarile din fabrica ale terminalui fara jailbreak ?? ( pur si simplu cum este el din fabrica )dupa activarea in prealabil in iTunes.multumesc
  PS: adica renunt de tot la jailbreak

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*