Velox – Jailbreak-ul devine iar util

Au fost de-a lungul timpului citeva momente in care Jailbreak-ul si mai ales aplicatiile din Cydia / Installer au fost mai utile decit AppStore sau functiile native.

Ne aducem aminte de copy/paste sau multi-tasking.

Un astfel de moment a venit acum cu Velox – o aplicatie care deschide intr-o fereastra gen folder fie notificarile pentru o anumita aplicatie, fie aplicatia un sine. Video spune totul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. gLauR, in cydia este SpringBoard Settings, si exista SBSettings Toggles si este pentru Wi-fi , bluetooth, eu am gasit si pentru airplane mode, springflash – lanterna , lock screen . Eu am pe iOS 5.1.1 , este exact ca ce are androidu , si apare cand tragi jos notifications centeru

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*