Priza de geam

Ideea asta mi se pare pur si simplu geniala. Este doar un concept, dar ar fi bine sa fie realizat pentru ca as cumpara asa ceva.

Imagineaza-ti o priza pe care o atasezi de orice geam. Are o ventuza pe spate si o celula fotovoltaica si pe partea cealalta ai 220v. La cita fizica mai stiu eu celula aia pare prea mica pentru a asigura 220v, dar daca priza ar fi inlocuita de 1-2 mufe USB cred ca jucaria ar fi si mai utila. In felul asta poti sa o tii si in masina si iti da energie pentru un telefon sau un GPS.

Designerii minunatiei sunt Kyuho Song & Boa Oh.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*