Reclama porno pentru City Park Mall Constanta

Da, stiu ca reclamele cu tenta sexuala atrag mai mult in Romania (si nu numai), dar City park Mall din Constanta intrece masura.

Bannerele sunt imprastiate in toata statiunea Mamaia, iar de departe, frunzele aduc a… exact ceea ce au intentionat creatorii, probabil.

Total nepotrivita pentru miile de copii care vor ajunge in statiune in doar citeva zile.

Stiu ca nu suntem la fel de pudibonzi ca americanii, dar la ei o reclama mult mai cuminte a fost dur sanctionata in urma cu cinci ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Nu am înțeles care este mesajul acestei reclame. Este un alt argument pentru care prefer Maritimo Shopping Center sau Tom Carrefour

  2. City Park da femeile pe spate, sau …
    La City Park poti sa-ti cumperi o femeie

    Ce alte mesaje ar mai fi?
    Oricare ar fi mesajul intentionat, lasa interpretari demne de tabloide.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*