Vara aceasta, shopping-ul în siguranță este răsplătit cu premii surpriză la Promenada Mall

Clienții Promenada Mall sunt întâmpinați cu surprize în vouchere cadou, o tombolă și alte cadouri
Clienții Promenada Mall sunt întâmpinați cu surprize în vouchere cadou, o tombolă și alte cadouri

Promenada Mall sărbătorește reîntâlnirea cu clienții săi și îi întâmpină cu vouchere de cumpărături, o tombolă și premii surpriză. Mai mult, terasa amplasată #PePromenada își așteaptă vizitatorii în condiții de siguranță, în aer liber, pentru experiențe culinare memorabile.

În perioada 2 iulie-15 august, bonurile de cumpărături se transformă instant în vouchere pentru și mai multe experiențe de cumpărături în siguranță și le oferă pasionaților de shopping o șansă pentru câștigarea premiului cel mare, două vouchere de cumpărături în valoare de 2.000 de lei fiecare, oferite prin tragere la sorți.

Cumpărăturile din magazinele din centrul comercial în valoare de 500 de lei, cumulat pe maximum 5 bonuri sau 1.000 de lei, cumulat pe maximum 8 bonuri, aduc garantat vouchere în valoare de 50, respectiv 100 de lei, dar și premii surpriză. Pentru a intra în posesia voucherului, clienții trebuie să prezinte bonul/bonurile la Info Point, în ziua în care au făcut cumpărăturile.

Clienții vor fi întâmpinați și cu reduceri speciale, în limita stocului disponibil de magazinul COCCINELLE inaugurat în luna iunie. Aici, clienții vor putea descoperi creații realizate din materiale premium și un design modern. Colecțiile brandului italian au fost special create pentru a pune în valoare încrederea fiecărei femei.

Pentru că vara aceasta sunt la modă experiențele de shopping în siguranță, la Promenada, toți vizitatorii trebuie își accesorizeze ținuta cu o mască de protecție, respectând normele de distanțare socială și recomandările igienico-sanitare impuse de autorități. Centrul comercial a investit în soluții avansate de protecție a zonelor predispuse atingerii (uși, spații grupuri sanitare, mese și alte suprafețe), soluții de filtrare a aerului și alte materiale menite să le ofere clienților încrederea că se află într-un spațiu sigur în care se pot bucura în continuare de cumpărături.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*