CityPodcast – TechVolution: iOS 10 Beta. Merită să îl instalezi?

iOS 10
iOS 10

Am înregistrat cu Răzvan Burz de la Burzcast un episod de TechVolution despre iOS 10 Beta. Se întâmpla acum 3 săptămâni, dar discuția este cât se poate de actuală și acum.

Episodul 40 din TechVolution prezintă noul sistem de operare din perspectiva userului pasionat de Apple Watch (și watchOS 3), a developerului și a omului care preferă să nu facă experiențe pe un device folosit în producție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*