Vanzarile iPhone 4S

In primele 3 zile de la aparitia pe piata iPhone 4S a fost vandut in peste 4 milioane exemplare.

In primele 5 zile de la lansarea iOS 5 25 milioane de useri au trecut la el, iar 20 milioane folosesc iCloud.

Comparativ, in ultimele 3 luni au fost vandute 1,4 milioane telefoane cu Windows Phone 7 acel iOS Killer anuntat de Microsoft cu atita bataie de tobe in urma cu un an.

Tot astazi am vazut un video comparativ intre iPhone 4S si Samsung Galaxy S II. Cel din urma era catalogat drept telefon rezistent pentru ca nu i se spargea ecranul dupa ce il scapai de trei ori pe ciment. Daca vroiam telefon rezistent imi luam un Nokia 3330. Un telefon nu este mai bun daca are un ecran mai mare sau mai rezistent la socuri. Software-ul, aplicatiile variate, protectia impotriva malware-ului si multe altele il fac mai bun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*