iTar – transforma iPad-ul intr-o chitara

…sau in orice alt instrument vrei tu sa folosesti in concert :)

Ideea este acum pe Kiskstarter si pentru 200 dolari poate fi a ta prin decembrie. Developerii lucreaza acum si la aplicatii care vor face din iTar o adevarata serie de instrumente portabile, dar nu exclud varianta unui SDK pentru alti devs interesati sa faca jucaria compatibila cu aplicatii existente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*